ANKARA / MAMAK - MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR LİSESİ

Nis

MÜZED yöneticileri Sayın Prof.Dr.Suna ÇEVİK, Sayın Refik SAYDAM okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Mrt

Çanakkale Zaferimiz´in 102. yılı programına katılan öğretmen ve öğrencilerimiz Anıtkabir´,e de ziyaret gerçekleştirdiler.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği İstiklâl Marşımızın kabulünün 96. yıldönümünü anma programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mrt

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Okulumuzda düzenlenen Mehmet Akif ERSOY ve İstiklal Marşımız konulu sergi Mamak Kaymakamı Sayın Ali MANTI tarafından açılmıştır.

Ock

13.01.2017 günü saat 14.00-16.00 saatleri arasında konser salonumuzda öğrencilerimize yönelik şairler paneli etkinliği organize edilmiştir.

Kas

Vefatının 78. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü saygıyla andık. Okulumuzun konferans salonunda okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazır bulundukları anma programı saat 9´da başladı.

Kas

Ortaöğretim Daire Başkanımız Yaşar Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Rahmi Güney ve Şube Müdürlerimiz Durmuş Can, Osman Kanca, Zeki Erdugan okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırmışlardır.

Kas

Müdür Başyardımcımız Nuray Yavuz ve Enise hocamız öncülüğünde hazırlanan programımız öğrencilerimizin başarılı sunumlarıyla ve coşkuyla gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencielrimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun armasını öğrenci, öğretmen ve velilerimize soruyoruz. Aşağıda bağlantısı verilen anketten beğendiğiniz armayı işaretlemeniz yeterli.

Ekm

Mamak İlçemizde Spor Lisemize adını veren 15 Temmuz Şehitlerimizden Ali Alıtkan´ın ailesini ögrencilerimiz ve ögretmenlerimizle ziyaret ederek başsağlığı diledik. Ziyaretimizde bizleri ve şehit yakınlarını yanlız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Rahmi Güney ve Şube Müdürümüz Ozan Demitaş´a teşekkür ederiz. Şehidimizin ailesine tekrar başsağlığı dileriz.

Ekm

E-okul sistemindeki hatadan dolayı okulumuzda boş kontenjan görünmekte fakat mevcut öğrencilerimizle okulumuzun kontenjanı dolmaktadır. Bu yüzden e-okul sisteminde belirtilen boş kontenjanların dikkate alınmaması gerekmektedir. Öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Eyl

Okulumuzdaki iş ve işlemlerin gecikmesinden dolayı Eylül ayının ilk haftası yapılması planan veli toplantımız 18 Eylül Pazar günü saat 17.00´de yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

İletişim: mamakmimarsinangsl@gmail.com